Drone Videografie door Johnny 13

JOHNNY 13 DRONE VIDEOGRAFIE

Vinden jullie het ook zo gaaf om naar drone video beelden te kijken? Wij zijn allemaal gewend om alles te zien vanaf straat niveau maar met drone video kunnen we aan dat kader ontsnappen. Het is een misverstand dat je hoog moet vliegen om een mooie drone video beelden te krijgen. In tegendeel. Hoe hoger je vliegt des te minder zie je het onderwerp. Het is veel beter om drone video in te zetten voor shots die je normaal niet zou kunnen maken of die anders veel te kostbaar zouden zijn.

Johnny 13 beschikt over de papieren om drone video te mogen leveren. Willen jullie drone beelden in jullie eigen video? Dan is het wel belangrijk om de volgende drone regels in acht te nemen:

Er mag geen inbreuk wordt gemaakt op de privacy.
Er mag niet hoger dan 50 meter worden gevlogen.
Er moet meer 50 m afstand zitten tussen de drone en mensenmenigte [>12 personen], verkeer, aaneengesloten bebouwing en objecten.
Maximale afstand tot de drone is 100 meter.
N.B. In bovenstaande video is er met cropping van de 4K footage gewerkt. Hierdoor lijkt het dat de drone dichter op de bebouwing zat dan is toegestaan.Het is niet mogelijk om overal in Nederland met een drone te vliegen. Vliegen rond een vliegvelden is natuurlijk uitgesloten maar je mag ook niet zomaar vliegen over een Natura 2000 gebied. Kijk voor een overzicht van waar je wel en niet mag vliegen met een drone op de dronekaart van het Kadaster.

Bij regen en harde wind (boven windkracht 5) is het niet mogelijk om te vliegen met de drone.
Johnny 13 Videografie - Zaandam - Contact

Ja, deze website gebruikt ook cookies. Dit is de vervelende maar verplichte cookie melding!